03/06/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

Επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Τομέα Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ

Διαδικτυακό σεμινάριο το οποίο αφορά την Διαχείριση της επιτυχίας και της αποτυχίας διοργανώνει την Κυριακή 29/1 η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Τομέα Ανάπτυξης της. Ομιλήτρια της συνάντησης αυτής, η οποία θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30, θα είναι η κα Ελεάνα Κοκκίνη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής MSc Sports and Exercise Psychology-Mental Training Coach.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Διαδικτυακή συνάντηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οργανώνει την Κυριακή 29/1 η Κωπηλατική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Τομέα Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ έχοντας ως στόχο την σωστή επιμόρφωση και προετοιμασία αθλητών και γονιών στον αγωνιστικό στίβο.

Ομιλήτρια της διαδικτυακής αυτής συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής θα είναι η κα Ελεάνα Κοκκίνη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια MSc Sport and Exercise Psychology – Mental Training Coach και το θέμα της είναι:

«Διαχείριση επιτυχίας – αποτυχίας» με σκοπό πάντα να βοηθήσουμε τα παιδιά και τους γονείς τους να διαχειριστούν καταστάσεις με τον σωστότερο δυνατό τρόπο ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τη συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές, γονείς, στελέχη σωματείων, προπονητές κ.α.

Για την σύνδεση σας χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο της πλατφόρμας Ζoom:

https://authgr.zoom.us/j/91968278499?pwd=UE5sRmhDWEJkTDNaOHM0QTVHNHQwZz09

2 Comments

Comments are closed.