19/05/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Επίσκεψη της ΕΚΟΦΝΣ στον ΝΟΚΑΤ

Επίσκεψη στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στον Ν.Ο. Κατερίνης πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Βράμπα. Το παρών έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος Γιώργος Δημουλής, ο Ολυμπιονίκης και Έφορος Εθνικών Ομάδων, Βασίλης Πολύμερος και η υπεύθυνη της κατηγορίας ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού, ενόψει της διοργάνωσης του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στην μακεδονική πόλη, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Την πόλη της Κατερίνης και τον Ν.Ο. Κατερίνης επισκέφθηκε κλιμάκιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με επικεφαλή τον Πρόεδρο Γιάννη Βράμπα.

Τον Πρόεδρο συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος Γιώργος Δημουλής, ο Ολυμπιονίκης και Έφορος Εθνικών Ομάδων Βασίλης Πολύμερος και η υπεύθυνη της κατηγορίας ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού ενόψει της διοργάνωσης του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στην πόλη μας αρχές Δεκεμβρίου του 2023.

Μαζί με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστα Καρυώτη και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Μελετλίδη επισκέφτηκαν τον Ολυμπιονίκη Δήμαρχο της Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Γιάννη Ντανταμη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σ. Σταθμού Κατερίνης, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Δήμος Κατερίνης υποστήρικτης του Ν.Ο.Κατερινης συμμετέχει στην συνδιοργάνωση του εν λόγω αγώνα.