30/11/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

ΕΚΟΦΝΣ: Αποφάσισε την παραχώρηση σκαφών στα Σωματεία της

Την απόφαση διανομής κωπηλατών σκαφών που βρίσκονται στα λεμβαρχεία της από το 2004 και μετά στα ενεργά σωματεία της, πήρε η ΕΚΟΝΦΣ, κατά την συνεδρίαση της στις 30 Ιανουαρίου.

Στην διάρκεια του ίδιου διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε επίσης:

  1. Η αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου με την συμμετοχή του κ. Γεωργίου Νοταρόπουλου ως τακτικού μέλος του Δ.Σ. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Αθλητικό νόμο (μετά την δημιουργία συλλόγου προπονητών-ΣΕΠΚω- ως εκπρόσωπος τους).
  2. Αφού έλαβε υπόψη τα προβλεπόμενα στον Αγωνιστικό Κανονισμό της Παγκόσμιας Κωπηλασίας και τις εισηγήσεις της Κ.Ε.Δ. και του Εφόρου Αγώνων, αποφάσισε «Πλήρωμα που κατά τον προκριματικό του αγωνίσματος του ανατρέπεται να κατατάσσεται τελευταίο στη σειρά».

Η ανακοινωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Στη διανομή κωπηλατικών σκαφών που κατέχει στα λεμβαρχεία της από το 2004 και μετά, αποφάσισε να προχωρήσει προς τα Σωματεία μέλη της η διοίκηση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κατά την συνεδρίαση της στις 30 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μη χρησιμοποιημένα σκάφη τα οποία θα πάνε στα ενεργά Σωματεία της ΕΚΟΦΝΣ με τρόπο και χρόνο διανομής που θα αποφασιστούν στις επόμενες συνεδριάσεις.

Μια απόφαση ουσίας αφού σε όλα τα σωματεία καταγράφονται ελλείψεις υλικού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την προσέλευση νέων αθλητών κι αθλητριών    

Στο ίδιο ΔΣ αποφασίστηκε ακόμη:

Η αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου με την συμμετοχή του κ. Γεωργίου Νοταρόπουλου ως τακτικού μέλος του Δ.Σ. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Αθλητικό νόμο (μετά την δημιουργία συλλόγου προπονητών-ΣΕΠΚω- ως εκπρόσωπος τους).

Και τέλος

Αφού έλαβε υπόψη τα προβλεπόμενα στον Αγωνιστικό Κανονισμό της Παγκόσμιας Κωπηλασίας και τις εισηγήσεις της Κ.Ε.Δ. και του Εφόρου Αγώνων, αποφάσισε «Πλήρωμα που κατά τον προκριματικό του αγωνίσματος του ανατρέπεται να κατατάσσεται τελευταίο στη σειρά».