19/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Δεκαπέντε μέρες για το Ευρωπαϊκό των Ιωαννίνων

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Οργανωτική Επιτροπή των Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 23, το οποίο θα διεξαχθεί στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων (7-8 Σεπτεμβρίου). Μόλις δεκαπέντε μέρες μέχρι να υποδεχθεί η πρωτεύουσα της Ηπείρου τις ομάδες από όλη τις Ευρώπη, οι οποίες θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Η αυριάνη μέρα ωστόσο (23 Αυγούστου) θα αποτελέσει την καταλητική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής. Επομένως θα γνωρίσουμε τις χώρες και τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Ιωαννίνων.

Το μόνο που απομένει είναι να γίνουν κάποιες τελευταίες προετοιμασίες στην ηπειρωτική πόλη. Επιπλέον, τις επόμενες μέρες θα  αρχίσουν να φτάνουν στελέχη της FISA, καθώς και της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Μαζί τους θα φτάσουν και τα μετάλλια που θα λάβουν οι νικητές των 22 μεγάλων τελικών, οι οποίο θα λάβουν χώρα το πρωί της Κυριακής 8/9  και με αυτούς θα πέσει και η αυλαία της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των τελικών θα ξεκινήσει στις 10:17 πμ και θα είναι αυτός της τετρακώπου μετά πηδαλιούχου κοριτσιών και ο τελευταίος θα πάρει εκκίνηση στις 15:15 και θα είναι παραδοσιακά αυτός της οκτακώπου των αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

 

1 Comment

  • Good info. Lucky me I reach on your website by accident, I bookmarked it. 現場兒童色情片

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *