28/11/2023
Όμιλοι

Έρχεται το 3ο Περιβαλλοντικό – Αθλητικό Φεστιβάλ: “Αγαπώ Λουδία”

Την Κυριακή 11 Ιουνίου ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του το 3ο Περιβαλλοντικό – Αθλητικό Φεστιβάλ “Αγαπώ Λουδία”, υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας και της Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, σε συνεργασία με την MPU Play. Ο σκοπός της δράσης είναι μία ημέρα χαράς, ενέργειας αλλά και ανακύκλωσης με στόχο την αγάπη με στόχο την αγάπη για τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών (Ν.Ο.Γ.) υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και σε συνεργασία με την MPU Play διοργανώνουν μία ημέρα χαράς, ενέργειας αλλά και ανακύκλωσης με στόχο την αγάπη με στόχο την αγάπη για τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, ώρες 10:00 – 14:00, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κωπηλατικού Ομίλου στο Λουδία Γιαννιτσών, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το Λουδία και τη βιοποικιλότητα του μέσα από το παιχνίδι με την MPU play και με καταρτισμένους εκπαιδευτικούς να “μάθουν το ποτάμι,” να δημιουργήσουν κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά με την Κελαιδινή Παρασκευοπούλου, γνωρίζοντας τα οφέλη αλλά και τους κανόνες της σωστής

ανακύκλωσης αλλά και να θαυμάσουν τα έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα ρούχα που δημιούργησαν οι μαθητές του Πρότυπου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης αλλά και τις

ζωγραφιές που δημιούργησαν οι μαθητές που επισκέφτηκαν το Λουδία στα πλαίσια του προγράμματος “Να το πάρει το ποτάμι”. Επιπλέον οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συμμετέχουν σε ένα τρελό κυνήγι θησαυρού που θα δημιουργήσει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γρηγοριάδης Γιώργος μέσα στο υπέροχο χώρο του Ναυταθλητικού Κέντρου , ενώ παράλληλα θα γίνονται ξεναγήσεις μέσα στο ποτάμι με τη σωστική

λέμβο του ΝΟΓ ανακαλύπτοντας από κοντά όλες τις ομορφιές της φύσης που ανακαλύπτουν καθημερινά οι αθλητές του Ναυτικού Όμιλου Γιαννιτσών. Μαζί τους μπορούν να φέρουν παλιά ρούχα τα οποία μπορούν να τα απορρίψουν στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης ρούχων, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν μέρος σε “Διαδρομή Δεξιοτεχνίας Ποδηλασίας” με το Ποδηλατικό Σύλλογο Γιαννιτσών.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φιλικούς κωπηλατικούς αγώνες, ενώ θα γνωρίσουν την κωπηλασία μέσα από την χρήση εργομέτρων του συλλόγου, αλλά και θα μπορούν να ξεμουδιάσουν κάνοντας αερόμπικ, body pump, yoga, άρση δραμιών και άλλες αθλητικές δράσεις στη φύση με την συμμετοχή γυμναστών από τα γυμναστήρια της περιοχής μας και να χορέψουν στους ρυθμούς της ζούμπα!

Μαζί μας θα βρίσκεται και η Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής και η Φιλοζωική Γιαννιτσών ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις τους.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμμετέχετε μαζί μας στις δράσεις που έχουμε ετοιμάσει .

Με εκτίμηση,

Για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Καφετζάκης Βασίλειος Μισίργη Στέλλα