27/03/2025
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες Διεθνή

Έκτη θέση για τον Στέφανο Ντούσκο στον τελικό του σκιφ

Το πάλεψε με όλο του το είναι, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω ο Στέφανος Ντούσκος. Με την κατάκτηση της 6ης θέσης στον τελικό του σκιφ ανδρών (με 7:02.05) ολοκληρώθηκε η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Έλληνας πρωταθλητής.

Την πρώτη θέση έλαβε ο Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ, ο οποίος μπήκε εξ αρχής δυνατά στην κούρσα, εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έκανε δυναμική εκκίνηση όντας στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής στην τρίτη θέση. Παρ’όλ’αυτά, στο τελευταίο τα 500άρι ξέμενει από δυνάμεις.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ (με 06:37.57), το ασημένιο ο Λευκορώσος Γιαουχένι Ζαλάτι που αγωνίστηκε με ουδέτερη συμμετοχή (με 06:42.96), ενώ το χάλκινο ο Ολλανδός Σίμον φαν Ντορπ (με 06:44.72).